Feyenoord en Summerville bereiken akkoord over contractverlenging

Feyenoord en Summerville bereiken akkoord over contractverlenging

07-08-2020 19:10 Laatste update: 20:04
51

Feyenoord en Crysencio Summerville hebben een akkoord bereikt over een contractverlenging. De aanvaller gaat zijn in 2021 aflopende contract met meerdere jaren verlengen, al wordt dit nog ontkend vanuit zijn management.

VoetbalPrimeur weet dat Feyenoord en Summerville eruit zijn en dat de aanvaller deze maand nog zijn handtekening zet onder een meerjarig contract. Het management van Summerville ontkent echter dat het al zover is, 'maar de gesprekken gaan wel de goede kant op'.

De achttienjarige Summerville sprak drie weken geleden al de hoop uit dat hij er met Feyenoord uit zou komen. "Ik wil echt een plan zien en wil dat ze vertrouwen in me hebben. Het gaat me niet alleen om nu of volgend jaar, maar ik kijk verder dan dat", zei hij tegen VoetbalPrimeur. "Mijn intentie is dat we eruit gaan komen. Toen ik hier binnenkwam als kleine jongen wilde ik de overkant halen. Spelen in De Kuip, een van de belangrijke spelers worden en van daaruit verder kijken."

Het huidige contract van Summerville loopt nog tot de zomer van 2021. De aanvaller werd vorig seizoen verhuurd aan ADO Den Haag. Ook kwam hij een half jaar uit voor FC Dordrecht. 

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s