Feyenoord rekent op Senesi én Berghuis: 'Verwacht hem snel weer op het veld'

Feyenoord rekent op Senesi én Berghuis: 'Verwacht hem snel weer op het veld'

16-08-2020 15:52
56

Feyenoord verwacht dit seizoen nog gewoon te kunnen beschikken over Marcos Senesi. Dat stelt technisch directeur Frank Arnesen. De Argentijnse verdediger maakte in zijn eerste seizoen in De Kuip een sterke indruk en wordt gelinkt aan diverse clubs.

"Maar er heeft zich niemand gemeld", reageert Arnesen bij FOX Sports. "Het is mooi en leuk dat onze spelers worden genoemd bij grote clubs, in grote landen. Dat moeten we hebben, maar we hopen nog lang te kunnen genieten van Senesi. Hij speelt hier pas een jaar. Het probleem is dat de transfermarkt pas in oktober sluit. Maar we hoeven niemand te verkopen, dat is goed."

Feyenoord verwacht snel weer te kunnen beschikken over Steven Berghuis. "Hij gaat heel goed. Hij was tijdens de coronaperiode ontzettend aan het trainen, misschien wel te hard. Toen kreeg hij de infectie in zijn longen, dat is dan even een tegenslag. Maar doordat hij zo veel getraind heeft, is hij er zo weer bij. Hij oogt fit. Ik verwacht hem heel snel weer op het veld", vertelt Arnesen.