Contractnieuws bij Feyenoord: 'Klopt hoorbaar op de deur van het eerste elftal'

Contractnieuws bij Feyenoord: 'Klopt hoorbaar op de deur van het eerste elftal'

Gepubliceerd: woensdag 19 augustus 2020 om 17:18wo 19-08-2020 om 17:18

Laatste update: woensdag 19 augustus 2020 om 17:20wo 19-08-2020 om 17:20

Feyenoord heeft het contract met Marouan Azarkan opengebroken en verlengd tot medio 2023. Dat maakt de Rotterdamse club woensdag via officiële kanalen bekend. 

Speler en club bereikten vorige week al een een principeakkoord, maar dit akkoord is nu formeel bevestigd. Technisch directeur Frank Arnesen ziet dat Azarkan de laatste tijd grote stappen heeft gezet bij de club. "Met Marouan hebben we weer een jeugdspeler die kiest voor zijn kansen bij zijn eigen club", vertelt Arnesen op de clubwebsite. "Hij is het schoolvoorbeeld van een speler van Feyenoord Onder 21 die hoorbaar op de deur klopt van het eerste elftal."

Azarkan mocht in de voorbereiding op het nieuwe seizoen meedoen bij het eerste elftal en liet daar een prima indruk achter. "Hij heeft de nodige speelminuten gemaakt voor Feyenoord 1. We gaan als het goed is nog een hoop plezier aan hem beleven – zowel bij Onder 21 als het eerste", aldus Arnesen.

Azarkan zelf is trots op zijn contractverlenging in De Kuip en hoopt zich snel weer in het eerste elftal te laten zien. "Mooi om dit moment met mijn vrienden en familie te kunnen delen. Komend weekend mag ik mee met de selectie op trainingskamp. Daar wil ik me laten zien, en hopelijk mag ik snel weer vlammen in De Kuip."

De aanvaller speelt al vanaf zijn tiende bij Feyenoord en doorliep succesvol alle jeugdelftallen. In 2017 tekende hij zijn eerste profcontract bij de club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws