Feyenoord dichtbij Portugese dubbelslag: 'Op weg naar Feyenoord, als hij ja zegt'

Feyenoord dichtbij Portugese dubbelslag: 'Op weg naar Feyenoord, als hij ja zegt'

25-08-2020 12:40
124

Feyenoord gaat op de Portugese toer: de stadionclub maakte maandag de komst van de jonge Bernardo Silva wereldkundig en maakt nu jacht op João Teixeira. Clubwatcher Mikos Gouka bevestigt het nieuws dat in Portugal al de ronde deed.

De 27-jarige Teixeira – die nog één jaar vastligt bij Vitória Guimarães – is dichtbij een akkoord met Feyenoord, weet Gouka. "Er is een Portugees op weg naar Feyenoord, als hij ja zegt", laat de Feyenoord-watcher weten in de AD Voetbalpodcast. "Dat is een middenvelder. Dus dan zou het middenveld compleet zijn."

Wedden

Meer odds

Als alles meezit, kan Teixeira – voormalig jeugdinternational van Portugal, opgeleid door Sporting Portugal en op jonge leeftijd ingelijfd door Liverpool – deze week nog aansluiten in Duitsland, waar Feyenoord op trainingskamp is. "De pijn zit hem nu vooral nog in de verdediging (Tyrell Malacia en Sven van Beek kampen met blessures, red.), daar moet eigenlijk nog een speler bij. Maar als deze speler zou komen, zijn ze eigenlijk zo goed als compleet."

Teixeira zou na Mark Diemers, Christian Conteh, Bryan Linssen en landgenoot Silva de vijfde versterking van de zomer kunnen worden. Franco Antonucci is ook al vastgelegd, maar wordt eerst bij FC Volendam gestald.