Update: Jarige Kortsmit tekent tweejarig contract in Keuken Kampioen Divisie

Update: Jarige Kortsmit tekent tweejarig contract in Keuken Kampioen Divisie

Gepubliceerd: woensdag 26 augustus 2020 om 17:18wo 26-08-2020 om 17:18

Roy Kortsmit heeft volgens BN/De Stem een nieuwe club gevonden. De doelman gaat een contract voor twee seizoenen tekenen bij NAC Breda.

Kortsmit wordt de opvolger van Bart Verbruggen, die op het punt staat om voor een transfersom van een paar ton de stap naar Anderlecht te zetten. Pas als die transfer officieel is, wordt ook de deal van Kortsmit definitief gemaakt. Kortsmit zat zonder club na zijn transfervrije vertrek bij Almere City.

Afgelopen seizoen zat Kortsmit ook al een halfjaar zonder club na zijn vertrek bij Sparta. Uiteindelijk belandde hij voor zes maanden bij Almere City. Bij NAC moet hij gaan concurreren met Nick Olij en Chiel Kramer. Ismaël François lijkt door het vertrek van Verbruggen naar Anderlecht de nieuwe doelman van NAC Onder 21 te gaan worden.

Update: Kortsmit is speler van NAC, zo heeft de club bekendgemaakt. De transfervrije doelman, die woensdag zijn 28e verjaardag viert, heeft bij de club een tweejarig contract getekend. Met zijn komst speelt NAC in het op vertrek van Bart Verbruggen naar Anderlecht.

"Ik ben vooral heel erg blij en trots om voor deze schitterende club te mogen spelen", zegt Kortsmit op de clubsite van NAC. "Ik heb al een aantal Avondjes NAC meegemaakt dus ik weet hoe de sfeer is, maar ik kan niet wachten om het Avondje NAC mee te maken als speler van NAC."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws