'Hoorde dat Elia extreem veel tekengeld gekregen heeft, richting het miljoen'

'Hoorde dat Elia extreem veel tekengeld gekregen heeft, richting het miljoen'

26-08-2020 21:54
170

FC Utrecht heeft Eljero Elia 'een extreem bedrag' aan tekengeld betaald, heeft NOS-commentator Jeroen Elshoff vernomen. Utrecht wist vorige week te stunten met de komst van de transfervrije Elia.

De ambities van Utrecht liegen er niet om. Ook Ricky van Wolfswinkel zou in beeld zijn in de Domstad. "Ze zijn in ieder geval met aardige bedragen aan het gooien", zegt Elshoff in de NOS Voetbalpodcast

"Ik hoorde dat Elia een extreem bedrag aan tekengeld gekregen heeft. Ik weet niet zeker of het waar is, maar dat zou rond een miljoen euro zijn. Ik weet niet wat dat in een selectie teweeg brengt. Er zullen misschien ook grote salarisverschillen zijn."

Arno Vermeulen denkt dat Utrecht hoge ogen kan gooien in de Eredivisie. "Maher speelde het afgelopen jaar heel sterk, ik vind Gustafson een hele goede speler en Ramselaar komt daar misschien bij. Dan mag je je afvragen of ze minder zijn dan Feyenoord, AZ en misschien zelfs dan PSV. Ze kunnen zich er in een goed jaar tussen knokken. Op papier vind ik ze niet minder dan die clubs."