Advocaat baalt van onzekere Feyenoord-transfer: Dan komt er nooit een speler

Advocaat baalt van onzekere Feyenoord-transfer: "Dan komt er nooit een speler"

30-08-2020 14:42 Laatste update: 15:17
50

De overstap van João Teixeira naar Feyenoord staat op losse schroeven. Dick Advocaat hoopt op de Portugese middenvelder van Vitoria Guimarães, die echter tóch niet transfervrij blijkt.

Advocaat sprak tijdens het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk met Voetbal International. Als hij technisch directeur Frank Arnesen ziet langslopen, vraagt hij hij zich af: "Zou-ie die Portugees nou al rond hebben?. Ik hoor maar niks van 'm, terwijl we deze speler goed kunnen gebruiken."

Dat heeft een verklaring: Teixeira had zich deze week moeten melden in het spelershotel van Feyenoord, maar de onderhandelingen verlopen moeizaam. De 27-jarige middenvelder is toch niet transfervrij, waardoor de Rotterdamse club volgens VI 'een paar ton meer moet betalen'.

In de tussentijd vraagt Advocaat om versterkingen. Hij neemt Arnesen echter niets kwalijk. "Frank werkt hard op alle fronten. Maar je kunt hem niet laten scouten zonder dat-ie een euro kan uitgeven? Dan komt er nooit een speler. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het gevoel heb dat de rvc er ook wel zo over denkt."