Willem II bereikt principeakkoord met 'winnaar': 'Tilburg es nuestra casa'

Willem II bereikt principeakkoord met 'winnaar': 'Tilburg es nuestra casa'

09-09-2020 21:40 Laatste update: 21:46
66

Willem II en Pol Llonch hebben een principeakkoord bereikt over een contractverlenging bij de club uit Tilburg. De middenvelder gaat binnenkort een nieuw contract tekenen, waardoor hij tot medio 2024 onder contract staat bij de club.

Dat meldt Willem II via officiële kanalen. Llonch kwam in 2018 naar Tilburg en kwam tot op heden in 62 officiële wedstrijden in actie voor de club. "Deze contractverlenging is voor mijn carrière en ons gezin een belangrijke stap", geeft Llonch aan in een eerste reactie. "De club blijft zich ieder jaar verbeteren en ik groei als voetballer en persoon elke dag. Dat die ontwikkeling door de club en supporters gewaardeerd wordt, doet mij erg goed. Ik ben ervan overtuigd dat we samen successen blijven behalen. Ook mijn vrouw en kinderen hebben het in Tilburg naar hun zin. Het leven in Nederland bevalt ons heel goed"

Technisch directeur Joris Mathijsen is tevreden met de overeenkomst."Pol heeft zich sinds zijn komst sterk ontwikkeld en is belangrijk geworden in het systeem dat wij spelen. Ook buiten het veld is Pol van grote waarde. Hij is een echte professional en daarom een voorbeeld voor anderen."