'Zaakwaarnemer Lammers haalt bloed onder PSV-nagels vandaan: grens op 10 miljoen'

'Zaakwaarnemer Lammers haalt bloed onder PSV-nagels vandaan: grens op 10 miljoen'

10-09-2020 07:29
155

PSV werkt vooralsnog niet mee aan een transfer van Sam Lammers naar Atalanta Bergamo. De Eindhovense club leeft in onmin met de zaakwaarnemer van de 23-jarige spits, meldt het Eindhovens Dagblad.

Lammers heeft zijn zinnen gezet op een overstap naar Atalanta, maar PSV vindt het bod uit Italië van zeven miljoen euro te laag. Volgens de regionale krant lijkt de grens voor de Eindhovenaren op tien miljoen euro te liggen, al is dat niet gecommuniceerd naar de Serie A-club.

PSV zit in een lastig parket. De club kan het geld goed gebruiken en bovendien loopt het contract van de aanvaller over één jaar af. Daarover is wel een geschil ontstaan met zaakwaarnemer Reza Fazeli, die het bloed onder de Eindhovense nagels vandaan haalt. De club claimt een mondeling akkoord over een langer verblijf en verwijt de spelersmakelaar 'talmen in plaats van tekenen'.

PSV wil de huid hoe dan ook duur verkopen. Lammers kreeg in de voorbereiding veel speeltijd van trainer Roger Schmidt en leek op een basisplaats af te stevenen. Als Atalanta deze week niet met een nieuw bod komt, dan zit hij gewoon bij de wedstrijdselectie voor het duel met FC Groningen van zondag.

No Poll