Numan reageert op Ajax-interesse in Boadu en Stengs: 'Alles heeft prijs'

Numan reageert op Ajax-interesse in Boadu en Stengs: 'Alles heeft prijs'

20-09-2020 10:53 Laatste update: 10:55
117

Ajax volgt de ontwikkeling van Myron Boadu en Calvin Stengs nog altijd, meldt Voetbal International. Scout Arthur Numan van de Alkmaarders vertelt dat de aanvallers en Teun Koopmeiners bij menig Europese topclub op het lijstje staan.

"Dit zijn de grote talenten die bij AZ op een geweldig complex werken", zegt Numan in de talkshow van Kees Jansma bij VI. "Het zijn interessante spelers voor de toekomst. Voor veel spelers is interesse, vanuit het buitenland ook."

Of AZ wil meewerken aan een overstap naar de Amsterdammers, is de vraag. "Alles heeft een prijs, maar dat is niet aan mij", vertelt de voormalig linksback. "Ik kan me voorstellen dat Boadu en Stengs ook voor Ajax interessant zijn. Veel clubs zijn nu voorzichtiger geworden, het is afwachten wat er nog gebeurt."

Numan ziet dat Ajax en in mindere mate PSV transfersommen betalen die voor AZ niet haalbaar zijn. "Die kunnen miljoenen betalen. Wij kijken naar een ander soort markt. We kijken naar jongens met potentie die bij AZ stappen kunnen maken. Nu hebben we Jesper Karlsson van Elfsborg gehaald en eerder Hakon Evjen. Topspelers halen is voor ons heel moeilijk, daar wordt zo veel geld voor gevraagd."