Eredivisie-flops: PSV-schlemiel, recidivist Kramer, Van der Water en PEC-duo

Eredivisie-flops: PSV-schlemiel, recidivist Kramer, Van der Water en PEC-duo

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 10:30ma 21-09-2020 om 10:30

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 10:32ma 21-09-2020 om 10:32

Het is tijd voor de tweede floplijst van VoetbalPrimeur. Wederom is er een plaats ingeruimd voor PSV-doelman Yvon Mvogo, die tegen FC Emmen blunderde. Ook een aantal spelers van Heracles Almelo is vertegenwoordigd, waaronder Silvester van der Water.

Yvon Mvogo (PSV)
Een valse start bij PSV, zoveel is duidelijk. Ging tegen FC Emmen weer gruwelijk in de fout. Zal de volgende wedstrijd echt moeten laten zien dat hij een meerwaarde is, anders zijn de fans van PSV snel klaar met hem.

Mats Knoester (Heracles)
Had simpelweg z'n dag niet bij Heracles, waar alle elf spelers rijp waren voor een wissel. Knoester deelde in de malaise en spelde in Tilburg een zeer zwakke wedstrijd.Janis Blaswich (Heracles)
Had in de eerste helft weinig te doen tegen Willem ll, maar incasseerde in de tweede helft drie goals in zes minuten tijd. Moest daarna noodgedwongen worden gewisseld vanwege een blessure.

Michiel Kramer (ADO)
Kwam met een trap in de kuit van Itakura heel goed weg met geel, waar dat eigenlijk rood had moeten zijn. Kramer haalt vaker dit soort fratsen uit. Speelde daarnaast ook geen sterke wedstrijd en dus is een plek in de floplijst een logisch gevolg.Andrei Ratiu (ADO)
Heeft nog moeite om zijn draai te vinden bij ADO. Ook tegen FC Groningen was het niet veel en waren het vooral de mislukte schoten en verloren duels die opvielen.

Silvester van der Water (Heracles)
Je per telefoon afmelden bij de trainer en gewoon niet op komen dagen. Van der Water zal er vast zijn redenen voor hebben, maar feit blijft dat dit onacceptabel is en je je teamgenoten in de steek laat.

Thomas Lam (PEC)
'De onvolwassen en onprofessionele' Lam kan van zijn trainer John Stegeman nog een standje verwachten na zijn oliedomme rode kaart tegen AZ. Ging zijn boekje te buiten door Midtsjö een schop te verkopen. Het stond 1-1 en dus kon de wedstrijd nog alle kanten op.Bram van Polen (PEC)
Z'n actie jegens Boadu was captain-onwaardig. Het had er toch alle schijn van dat hij doorschopte terwijl de bal al weg was. Gelukkig voor Van Polen kwam hij weg met geel, want dat had ook zomaar rood kunnen zijn.

Luuk Wouters (RKC)
Drie tegentreffers en een rode kaart. RKC moest het twintig minuten met tien man doen nadat Wouters de doorgebroken Labyad neerhaalde. De wedstrijd was toen echter al gespeeld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws