Zaakwaarnemer Zahavi countert Ten Hag: 'Ik heb een reputatie hoog te houden'

Zaakwaarnemer Zahavi countert Ten Hag: 'Ik heb een reputatie hoog te houden'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 11:56ma 21-09-2020 om 11:56

Ajax was wel degelijk in de markt voor Eran Zahavi. Dat stelt Ronan Katzav, zaakwaarnemer van de nieuwe PSV-spits, in gesprek met Voetbal International. Hij ontkent dat Zahavi is aangeboden in Amsterdam.

Zahavi ondertekende zondag een tweejarig PSV-contract. Niet lang na de officiële bekendmaking meldden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International op basis van bronnen bij PSV en de omgeving van Zahavi dat Ajax een poging heeft gewaagd om de deal op het laatste moment te verhinderen.

Erik ten Hag ontkende dat op zijn beurt en zei dat de spits is 'aangeboden door zijn agenten'. "We hebben het bekeken en uiteindelijk niet gedaan. We hebben genoeg spitsen", aldus de Ajax-trainer.

Vanuit het kamp-Zahavi klinkt een ander geluid. "Ze waren te laat", zegt men tegen VI over Ajax. Katzav heeft ook een andere lezing dan Ten Hag. "Een speler als Eran Zahavi hoef je nergens aan te bieden. Wij hebben van tien goede clubs aanbiedingen gehad voor Eran en uit respect voor die clubs doe ik daar geen mededelingen over. Bij Ajax mogen ze zeggen wat ze willen. Ik doe dat niet, ik heb een reputatie hoog te houden."

"Er was overigens geen enkele discussie waar Eran heen zou gaan", benadrukt Katzav. "PSV was zijn eerste keus. Eran wilde met Schmidt werken. In China heeft hij al eens geprobeerd Eran naar Beijing te halen. Toen hebben we ook met hem gezeten. De filosofie van Schmidt spreekt ons zeer aan, Eran wilde alleen naar PSV."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws