'Aboutaleb streng voor Feyenoord, duels zonder fans als het weer misgaat'

'Aboutaleb streng voor Feyenoord, duels zonder fans als het weer misgaat'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 20:54ma 21-09-2020 om 20:54

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 20:59ma 21-09-2020 om 20:59

Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, dreigt met wedstrijden zonder supporters mocht het weer misgaan bij Feyenoord. Tijdens de wedstrijd tegen FC Twente waren de supporters meerdere keren aan het zingen of juichen en werd de 1,5-meter-regel niet nageleefd.

Aboutaleb verwacht van Feyenoord dat er tijdens de volgende thuiswedstrijd 25 extra bewakers ingezet gaan worden om de orde te handhaven in het stadion. De burgemeester is niet bang om maatregelen te nemen: mocht het weer misgaan dan is het mogelijk dat er de wedstrijden daarna geen supporters meer welkom zijn in De Kuip, zo meldt het Algemeen Dagblad

Niet alle supporters van de Rotterdamse club hielden zich zondag aan de opgestelde regels omtrent het coronavirus. Feyenoord gaf eerder al toe dat het af en toe misging tegen Twente. "Feyenoord snapt de frustratie bij de premier over de oplopende cijfers. Die delen alle voetbalclubs, want ook wij worden echt keihard getroffen door de pandemie", gaf een woordvoerder aan.

Minister-president Mark Rutte gaf aan dat voetbalsupporters 'gewoon hun bek moeten houden, naar de wedstrijd moeten kijken en niet moeten schreeuwen'.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws