Zaakwaarnemer Bale haalt uit: 'Real Madrid moet de grond kussen waarop hij loopt'

Zaakwaarnemer Bale haalt uit: 'Real Madrid moet de grond kussen waarop hij loopt'

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 13:45di 22-09-2020 om 13:45

Gareth Bale bezegelde deze week zijn terugkeer bij Tottenham Hotspur, na zeven jaar Real Madrid. De Welshman wordt voor één jaar gehuurd en gaat daarna zijn laatste contractjaar bij De Koninklijke in: zaakwaarnemer Jonathan Barnett laat echter weten dat zijn cliënt klaar is in de Spaanse hoofdstad.

Dat beide partijen klaar waren met elkaar, was al langere tijd duidelijk. Bale kreeg te weinig waardering, vertelt Barnett bij talkSPORT. "Zijn carrière bij Real Madrid was voorbij, dat was wel duidelijk. Als je kijkt naar wat hij betekend heeft voor Real Madrid: ze zouden eigenlijk de grond moeten kussen waarop hij loopt. Maar hij kreeg niet het respect dat hij verdiende: dat werd op den duur een probleem."

Bale werd de afgelopen jaren vaak beschimpt in de Spaanse en Britse media. Barnett doet de verhalen echter af als 'rubbish'. "Gareth Bale zou nog steeds geen Spaans spreken... Hij spreekt Spaans! Gareth Bale zou meer van golf houden dan van voetbal... Hij is nog steeds dol op het voetbal! Er is zo veel onzin over hem geschreven: het is gewoon misdadig."

Toen Tottenham concreet werd, was de keuze snel gemaakt voor het kamp-Bale. "Spurs is zijn club. Als hij al ergens heen zou gaan, dan was het naar een club waar hij weer gelukkig zou zijn. Het doet me goed om hem weer te zien lachen", aldus Barnett, die niet uitsluit dat beide partijen langer met elkaar doorgaan. "De bal ligt bij hem. Het belangrijkste is dat hij het plezier in het voetbal terugvindt en dat hij goed speelt. Dan komt het wel goed."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Stelling: Real Madrid is totaal verkeerd omgesprongen met Bale

Eens
76%
Oneens
24%
(1234 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws