Update: NEC rondt verrassende transfer af: Vet tekent voor één seizoen in Nijmegen

Update: NEC rondt verrassende transfer af: Vet tekent voor één seizoen in Nijmegen

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 17:06ma 28-09-2020 om 17:06

Laatste update: dinsdag 29 september 2020 om 16:26di 29-09-2020 om 16:26

Javier Vet wordt waarschijnlijk snel voorgesteld als nieuwste aanwinst van NEC. De middenvelder is volgens de Gelderlander en Omroep Gelderland op weg naar Nijmegen. Hij komt transfervrij over van De Graafschap.

Volgens beide Gelderse media heeft NEC Vet zo goed als binnen. De middenvelder hoopte op de Eredivisie en zou zijn contract bij De Graafschap met twee jaar hebben verlengd, maar dat ging niet door omdat de KNVB een stokje voor promotie stak. Er waren geïnteresseerde clubs uit meerdere landen, waaronder Engeland, maar een transfer kwam er niet. Nu kiest hij voor NEC, dat met zijn komst een belangrijke slag slaat op de transfermarkt.

De 27-jarige Vet speelde de afgelopen twee seizoenen voor De Graafschap. Hij kwam in Nederland ook uit voor FC Dordrecht (twee jaar) en Almere City (drie jaar). Zijn contract bij De Graafschap liep afgelopen zomer af.

Update: NEC heeft voormalig De Graafschap-middenvelder Javier Vet definitief vastgelegd. De 27-jarige middenvelder was transfervrij na zijn vertrek uit Doetinchem afgelopen zomer. Eerder speelde Vet bij Almere City FC en FC Dordrecht. Hij tekent een contract voor één jaar in Nijmegen, met een optie voor nog een seizoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws