'Dat Ajax straks bij ons in Bergamo komt spelen is echt een geweldige gedachte'

'Dat Ajax straks bij ons in Bergamo komt spelen is echt een geweldige gedachte'

02-10-2020 08:58
47

Antonio Percassi, voorzitter van Atalanta, kan niet wachten op het nieuwe Champions League-seizoen. De preses van de club uit Bergamo kijkt uit naar de wedstrijden tegen Liverpool, Ajax en FC Midtjylland.

De Italianen zijn vereerd dat twee oud-winnaars van het miljardenbal naar Bergamo zullen afreizen. In tegenstelling tot vorig seizoen, toen Atalanta moest uitwijken naar San Siro, speelt La Dea zijn wedstrijden deze jaargang wel in het eigen Gewiss Stadium. "Ik kan al bijna niet meer slapen van de opwinding", zegt Percassi op de eigen website.

"Ajax en Liverpool zijn hele sterke teams en hebben een rijke historie in het toernooi", gaat de preses van Atalanta verder. "Dat deze ploegen in Bergamo gaan spelen is echt geweldig, wat een mooie gedachte. We hopen dat er straks ook fans bij mogen zijn. Als wij spelen zoals we dat kunnen doen, gaan we een aantal attractieve wedstrijden tegemoet."

De kracht van Ajax en Liverpool ten spijt heeft Atalanta wel vertrouwen in een goede afloop. "Vorig seizoen zei ik al dat we naar de voetbaluniversiteit gaan en dat kan ik nu gewoon weer zeggen. Wij hopen allemaal dat we de eerste ronde kunnen overleven."