Haps vindt zichzelf thuishoren in Oranje: 'Bondscoach heeft daar redenen voor'

Haps vindt zichzelf thuishoren in Oranje: 'Bondscoach heeft daar redenen voor'

04-11-2020 17:05 Laatste update: 17:16
108

Ridgeciano Haps vindt dat hij klaar is voor een plek bij de selectie van het Nederlands elftal. De linksback van Feyenoord zit niet bij de selectie van bondscoach Frank de Boer, maar blijft hard werken voor zijn kans.

"Of ik er aan toe ben... Hoe ik mezelf nu presenteer tijdens de wedstrijden, dat zegt genoeg", stelt Haps in gesprek met RTL. Hoewel hij vindt dat hij klaar is voor een plek bij Oranje, is hij niet gefrustreerd dat hij nog niet bij de selectie zit. "Nee, de bondscoach heeft daar zijn redenen voor. Ik moet verder gaan met waar ik nu mee bezig ben, zo goed mogelijk spelen voor Feyenoord. Als dat moment komt, dan komt het."

Haps kijkt uit naar het treffen van donderdagavond met CSKA Moskou, de koploper van Rusland. "Het is een heel belangrijke wedstrijd voor ons. Als je die wint, dan sta je er heel goed voor en doe je weer helemaal mee. We zullen vanaf de start anders voor de dag moeten komen (dan tegen Wolfsberger, red.). Dat was niet scherp genoeg. Dat kan en mag ons niet gebeuren tegen CSKA", sluit de linksback af.