Crouch hekelt Real Madrid-routinier: 'Nooit iemand zo graag willen slaan!'

Crouch hekelt Real Madrid-routinier: 'Nooit iemand zo graag willen slaan!'

Gepubliceerd: vrijdag 13 november 2020 om 15:05vr 13-11-2020 om 15:05

Peter Crouch baalt nog altijd van het gedrag van Marcelo in een Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Tottenham Hotspur in 2011. De toenmalig spits van de Londenaren kreeg al na vijftien minuten zijn tweede gele kaart in het Estadio Santiago Bernabéu.

"De kleedkamers bevinden zich onder de tribunes en je kunt de fans horen. Ik zat met een handdoek over mijn hoofd en luisterde hoe doelpunt na doelpunt viel. Ik dacht: dit is mijn schuld. Dat was een absoluut dieptepunt en ik heb er heel veel spijt van", steekt Crouch van wal in de Paddy Power's From the Horses Mouth podcast.

"Ik heb wel een klein excuus als het aankomt op de gele kaarten", vervolgt de 42-voudig Engels international. "Bij de eerste overtreding was ik iets te enthousiast, het was een tackle op Sergio Ramos. Daar kan ik de scheidsrechter gelijk geven. Maar bij de tweede blokte ik de bal van Marcelo en ik dook er wat fanatiek in, maar ik raakte hem niet."

"Hij sprong echter in de lucht en begon daarna over de grond te rollen. Op beelden is te zien dat hij naar de scheidsrechter kijkt en opspringt en het begint te vieren nadat ik mijn rode kaart krijg", aldus Crouch. "Ik heb nooit iemand zo graag in zijn gezicht willen slaan! Zij zagen het als een overwinning. Ze wonnen (4-0) en haalden mij uit de wedstrijd. Ik was naïef door mee te gaan in de spelletjes."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws