PSV weerloos bij ten onrechte afgekeurd doelpunt: 'Ik wist dat er geen VAR was...'

PSV weerloos bij ten onrechte afgekeurd doelpunt: 'Ik wist dat er geen VAR was...'

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 07:08vr 27-11-2020 om 07:08

Donyell Malen zag tegen PAOK Saloniki een zuiver doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel, maar wil er na afloop niet te lang bij stilstaan. De PSV-aanvaller is blij met de 3-2 overwinning en ziet dat zijn ploeg weer helemaal meedoet in de Europa League.

Zijn afgekeurde doelpunt zorgde wel voor wat verbazing, maar Malen wist dat hij er weinig aan kon doen. In de Europa League-groepsfase is er geen VAR aanwezig. "Het is niet fijn nee, maar je moet gewoon door en dat hebben we goed gedaan", vertelt Malen in gesprek met FOX Sports. "Ik weet niet wat hij zag... Het is balen voor mij persoonlijk, maar ook voor het team. Dat was nodig op dat moment, als het dan niet valt... Dat is niet lekker."

Op het veld had Malen het gevoel dat zijn doelpunt had moeten tellen. "Ik dacht: als hij vlagt... Ik voelde wel: het klopt niet. En ik wist dat er geen VAR was, dus wat kan ik doen?" De PSV-aanvaller is desondanks blij met de drie punten tegen de Griekse tegenstander. "Als je ziet hoe het vandaag loopt. Drie spelers scoren. We kijken goed naar elkaar, maar er zit zeker nog verbetering in."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws