Letsch waakt voor 'arrogant' Vitesse: 'Denken dat het makkelijk wordt is fout'

Letsch waakt voor 'arrogant' Vitesse: 'Denken dat het makkelijk wordt is fout'

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 17:34vr 27-11-2020 om 17:34

Vitesse is op dit moment de trotse nummer twee van de Eredivisie, maar trainer Thomas Letsch wil nog niet te hoog van de toren blazen. De Duitse oefenmeester vindt dat zijn ploeg het week in week uit moet laten zien.

Als Vitesse zondag van Fortuna Sittard wint heeft het 25 punten uit tien wedstrijden. Dat zou de beste seizoensstart ooit zijn voor de Arnhemmers. "Maar we mogen niet in de fout gaan door te denken dat het een makkelijke wedstrijd wordt", zegt Letsch tegen Omroep Gelderland. "Fortuna staat onderaan, maar veel van hun wedstrijden lagen dicht bij elkaar en hadden ze ook kunnen winnen."

De thuisbalans van de geelzwarten uit Arnhem is bijzonder goed: Vitesse won alle vier de wedstrijden die dit seizoen in GelreDome werden gespeeld. De Duitse oefenmeester vindt dan ook dat Vitesse mag geloven in eigen kunnen, maar dat dat niet mag doorslaan. "Het is belangrijk dat wij ons voorbereiden zoals we dat voor elke wedstrijd doen. Ik vind dat we de kwaliteit hebben om te winnen, maar we moeten niet te arrogant worden en ons gewoon concentreren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Vitesse

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws