Weer degradatie voor Van de Beek bij Manchester United: 'Ik maak me zorgen'

Weer degradatie voor Van de Beek bij Manchester United: 'Ik maak me zorgen'

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 20:08wo 02-12-2020 om 20:08

Laatste update: woensdag 2 december 2020 om 20:21wo 02-12-2020 om 20:21

Danny Blind maakt zich zorgen om Donny van de Beek. De middenvelder zit woensdagavond weer op de bank bij Manchester United, dat het in de Champions League opneemt tegen Paris Saint-Germain.

Van de Beek maakte afgelopen weekend zijn basisdebuut in de Premier League, maar keert tegen PSG toch weer terug op de bank. "Ik maak me wel zorgen om Donny", reageert Blind in de studio van Ziggo Sport. "Solskjaer is een behoudende coach. Hij wil spelers op het middenveld hebben die blijven en niet weggaan."

"Zo'n speler is Donny niet. Hij is graag onderweg", vervolgt de Ajax-commissaris. Solskjaer kiest voor een controlerend blok met Fred en Scott McTominay. "Fred is nog wel een aardige speler, maar McTominay heeft niets bijzonders. Dan moet Donny zich toch gaan afvragen of hij aan de minuten gaat komen die hij nodig heeft."

Ajax verkocht Van de Beek afgelopen zomer voor ruim veertig miljoen euro aan Manchester United. Bruno Fernandes krijgt de voorkeur achter de spitsen. Bij PSG zit ook een Nederlander met een Ajax-verleden op de bank: Mitchell Bakker.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws