Kraay jr. weet meer over AZ-ontslag Slot: 'Druppel die emmer deed overlopen'

Kraay jr. weet meer over AZ-ontslag Slot: 'Druppel die emmer deed overlopen'

Gepubliceerd: zondag 6 december 2020 om 10:58zo 06-12-2020 om 10:58

Het kwam als donderslag bij heldere hemel: het ontslag van Arne Slot bij AZ. De trainer zou in gesprek zijn geweest met Feyenoord, hetgeen hem niet in dank wordt afgenomen voor de leiding van de club uit Alkmaar. Hans Kraay jr. denkt meer te weten over de situatie van Slot.

"De druppel die de emmer deed overlopen, hoorde ik zaterdagavond laat, was een telefoontje aan het adres van Robert Eenhoorn", begint Kraay jr. bij Goedemorgen Eredivisie van FOX Sports. 'Een goede vriend' zou de AZ-directeur gebeld hebben met het nieuws dat Slot al meerdere keren bij Feyenoord op gesprek was geweest. "Toen schijnt er kortsluiting te zijn gekomen (bij de AZ-leiding, red.)."

"Max (Huiberts, red.) en Robert hebben toen bij elkaar gezeten", vervolgt Kraay jr. De twee zouden in eerste instantie getwijfeld hebben over de beslissing om Slot te ontslaan. "Toen hebben ze tegen elkaar gezegd: als je zo'n goede trainer hebt als wij hebben, en je ziet elkaar elke dag, zou je het dan niet gewoon kunnen zeggen?"

Kraay jr. denkt dat Slot het beter aan had kunnen pakken, al wil hij nog geen conclusies trekken voordat er meer bekend is. "Als Slot had gezegd: ik ben ongelooflijk gepassioneerd om het af te maken... Dan had hij het af kunnen maken. Het lijkt erop dat hij het zelf verkloot heeft."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws