Barça-geruchten rond Martínez ontkracht: 'Heb met zijn zaakwaarnemer gebeld'

Barça-geruchten rond Martínez ontkracht: 'Heb met zijn zaakwaarnemer gebeld'

11-12-2020 23:30
67

FC Barcelona heeft zich niet bij Ajax gemeld voor Lisandro Martínez, zo stelt De Telegraaf-journalist Mike Verweij. Hij belde met de Nederlandse zaakwaarnemer van de Ajax-speler, maar weet dat Martínez ook een Argentijnse zaakwaarnemer heeft. Of de interesse bij hem bekend is, durft Verweij niet te zeggen.

"Ik heb voor de zekerheid met zijn zaakwaarnemer in Nederland gebeld, er is hem niets van bekend", begint Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Dat hoeft ook niet, want Martínez heeft ook een Argentijnse zaakwaarnemer. Bij hem zou het wel bekend kunnen zijn. Maar Barcelona heeft geen geld. Als ze de twintig miljoen die ze nodig hebben voor Martínez hadden gehad, hadden ze niet hem maar Memphis gehaald."

Verweij is na de uitschakeling in de Champions League duidelijk: er moeten versterkingen bij, wil Ajax een rol van betekenis gaan spelen in Europa. "Als je naar het elftal kijkt, zou je zeggen dat je twee of drie nieuwe spelers nodig hebt om een rol van betekenis te kunnen spelen in de Europa League. Een afgang als tegen Getafe wil je voorkomen." Transfers lijken er echter niet te gaan komen in Amsterdam. "Van wat ik begrijp, staan de signalen nu op rood. Er komen geen versterkingen, al houdt Ajax de ogen en oren open voor eventuele buitenkansjes."

Sport meldde eerder op vrijdag dat Ronald Koeman Martínez aan zou hebben gedragen bij het Barcelona-bestuur, maar dat verhaal lijkt dus niet op waarheden berust.