Le Parisien: Memphis mogelijk naar PSG, Mbappé en Neymar zetten deur open

Le Parisien: Memphis mogelijk naar PSG, Mbappé en Neymar zetten deur open

13-12-2020 13:28 Laatste update: 13:39
53

De toekomst van Memphis Depay is zondag onderwerp van gesprek in Frankrijk. Paris Saint-Germain kan weleens de volgende club van de Olympique Lyon-aanvoerder worden, meldt Le Parisien.

PSG en Lyon treffen elkaar zondagavond in Parijs en in de aanloop naar de Ligue 1-kraker staat Memphis in het middelpunt van de belangstelling. Volgens Le Parisien is de regerend kampioen van Frankrijk een logische bestemming voor de aanvaller van Lyon en het Nederlands elftal.

Het is bekend dat Memphis een aflopend contract heeft en de kans dat hij gaat verlengen is nihil. Ronald Koeman wilde hem afgelopen zomer naar FC Barcelona halen, maar de Catalaanse grootmacht kreeg de financiën niet rond. PSG zou nu een kansje zien.

Memphis is in elk geval meer dan welkom in het Parc des Princes: Neymar, Kylian Mbappé en Marquinhos hebben een vriendschappelijke relatie met de oud-speler van PSV en Manchester United. Memphis zou bovendien al informatie hebben ingewonnen bij voormalig PSG-speler Gregory van der Wiel.

Memphis staat volgens Le Parisien open voor PSG, omdat hij van de stad Parijs houdt. Toch is een akkoord nog ver weg. PSG heeft hem nog geen aanbieding gedaan. Memphis is overigens niet meer geblesseerd en staat aan de aftrap als PSG en Lyon zondag om 21.00 uur aftrappen.