Mourinho reageert op scheldpartijen richting Bergwijn na Anfield-missers

Mourinho reageert op scheldpartijen richting Bergwijn na Anfield-missers

18-12-2020 16:02
22

Steven Bergwijn lijkt een basisplaats te hebben bemachtigd bij Tottenham Hotspur, maar na de Premier League-topper tegen Liverpool ligt hij onder vuur. Manager José Mourinho neemt het op voor de voormalig PSV-aanvaller.

Bergwijn verscheen ook op Anfield aan de aftrap. Hij stond tot twee keer toe oog-in-oog met Liverpool-doelman Alisson Becker, maar hij verzuimde de trekker over te halen. Daardoor trokken The Reds met 2-1 aan het langste eind. Het kwam de Oranje-international op kritiek te staan van de Spurs-fans, die hem op social media zelfs uitscholden.

Wedden

Meer odds

"Ik weet niet wat ik eraan kan doen, behalve duidelijk maken aan de speler dat we bij deze club allemaal één zijn", reageert Mourinho vrijdag op zijn persconferentie. "We winnen en verliezen met elkaar. Hij heeft ons en wij hebben hem. Hij is een van mijn jongens, klaar. Voor mij is er geen reden om hem eruit te lichten. Steven is een goede prof en geeft alles wat hij kan voor de ploeg."

Door de nederlaag staat Tottenham nu op drie punten achterstand van koploper Liverpool. De ploeg van Mourinho neemt het zondag op tegen Leicester City.