Vitesse-contract voor tweede keer in half seizoen opengebroken: 'Wat een jaar'

Vitesse-contract voor tweede keer in half seizoen opengebroken: 'Wat een jaar'

22-12-2020 16:45 Laatste update: 17:00
14

Vitesse zit het helemaal zitten in Daan Huisman. De achttienjarige middenvelder verlengde afgelopen zomer al zijn contract, maar heeft vlak voor de feestdagen nóg eens bij mogen tekenen.

Huisman tekende toen tot 2022, met een optie voor nog eens één seizoen. Vitesse heeft ervoor gekozen om niet de optie te lichten, maar om Huisman een geheel nieuwe verbintenis voor te schotelen: deze loopt door tot medio 2023 en bevat ook weer een optie voor een extra jaar.

Wedden

Meer odds

Voordat de huidige nummer 3 van de Eredivisie het nieuws via de eigen kanalen had bevestigd, gaf Huisman al een reactie tegenover de Gelderlander. "Ik ben hier ontzettend blij mee. Wat een waanzinnig jaar", laat hij weten.

Huisman maakte op 19 september zijn Eredivisie-debuut tijdens Vitesse Sparta: sindsdien werd hij steeds vaker ingezet en sprokkelde hij negen officiële wedstrijden bij elkaar. "Dat moet nu meer worden", kondigt hij alvast aan. "Dat ligt helemaal bij mij. Ik moet beter worden. En dan is een basisplaats bij Vitesse het doel. Ik moet de komende jaren mijn carrière neerzetten."