Hake: We zullen zien of we elkaar na 1 januari weer zien, Hans

Hake: "We zullen zien of we elkaar na 1 januari weer zien, Hans"

27-12-2020 17:20
18

René Hake sloot zondagmiddag zijn negende wedstrijd als eindverantwoordelijke bij FC Utrecht af, maar weet nog niet of hij na de winterstop nog steeds de hoofdtrainer van FC Utrecht is. In de loop van de week staat er een gesprek met de clubleiding gepland.

Hake begon het seizoen als trainer van Jong FC Utrecht, maar schoof begin november door, nadat John van den Brom naar Racing Genk verkaste. De 49-jarige Drent werd tot het einde van de seizoenshelft aangesteld: of de samenwerking een vervolg krijgt, zal nog moeten blijken. "Ik weet niet of dat morgen is, maar we zullen de komende dagen een afspraak hebben. Dan gaan we rustig kletsen over hoe het verdergaat", liet hij na de wedstrijd tegen AZ weten aan FOX Sports-interviewer Hans Kraay junior. "We zullen zien of we elkaar na 1 januari weer zien, Hans."

Meerdere spelers lieten eerder al weten dat ze graag door zouden willen gaan met Hake. Meubelstuk Mark van der Maarel bevestigde dit na de afsluiten van het Eredivisie-jaar, al realiseerde de verdediger zich ook dat eigenaar Frans van Seumeren uiteindelijk beslist. "Dat is zijn goed recht toch? We werken met zijn allen samen: wij hebben het inderdaad niet voor het zeggen, maar kunnen misschien advies indienen. Maar goed, meneer Van Seumeren bepaalt en we gaan het zien."