Haller met open armen opgewacht bij Ajax: Seb is een broeder van me

Haller met open armen opgewacht bij Ajax: "Seb is een broeder van me"

Gepubliceerd: donderdag 7 januari 2021 om 10:48do 07-01-2021 om 10:48

Laatste update: donderdag 7 januari 2021 om 13:02do 07-01-2021 om 13:02

Sean Klaiber staat Sébastien Haller met open armen op te wachten in Amsterdam. Ajax hoopt de komst van de West Ham United-spits spoedig af te ronden, zo bleek donderdagochtend.

Klaiber snapt volledig dat Ajax diep in de buidel wil tasten voor Haller, die 20 tot 25 miljoen euro moet kosten. "Ik heb de geruchten gelezen. Het zou heel tof zijn als we weer samen zouden gaan spelen", reageert de rechtsback, die afgelopen zomer Utrecht verruilde voor Ajax, bij De Telegraaf.

"Seb is een broeder van me. We zijn goede vrienden. Ik ben nog niet zo lang geleden bij hem in Engeland op bezoek geweest en hij komt ook hier bij mij. Ik heb hem er zelf nog niet over gesproken, want ik heb het pas net gelezen. Maar het zou heel mooi als het rond komt. Dat zou echt super zijn."

Klaiber raakte bij Utrecht al diep onder de indruk van Haller, die hij typeert als een 'geweldige spits'. "Maar hij is de laatste jaren alleen maar beter geworden door het niveau waarop hij heeft gespeeld. De verdedigers in de Premier League zijn allemaal beren van kerels en in Duitsland wordt elke wedstrijd op een hoge intensiteit gespeeld. Hij was al een goede speler, maar van spelen op dat niveau word je een nog betere speler."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws