Drommel heeft slecht nieuws voor Twente-fans: 'Als ik eerlijk ben...'

Drommel heeft slecht nieuws voor Twente-fans: 'Als ik eerlijk ben...'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 08:51vr 15-01-2021 om 08:51

Laatste update: vrijdag 15 januari 2021 om 10:02vr 15-01-2021 om 10:02

Joël Drommel is bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Twente, zo denkt hij zelf. De sluitpost wil een stap hogerop maken en staat onder meer op het schaduwlijstje van Ajax, mocht Andre Onana vertrekken.

Drommel maakte donderdagavond weer een uitstekende indruk en wist Twente lang in de wedstrijd te houden tegen Ajax. De geruchten over een mogelijke transfer kwamen na de wedstrijd al snel aan bod. "Dat hoor je steeds vaker", vertelt Drommel in gesprek met Voetbal International. "Ik ben gewoon bij Twente en daar wil ik alle focus op houden. Na het seizoen gaan we zien wat er gaat gebeuren."

Over de vraag of hij klaar is voor een transfer hoeft Drommel niet lang na te denken. "Ja. Als ik heel eerlijk ben... Ik denk ik het wel. Maar je weet nooit hoe het in de voetballerij gaat. Ik heb het naar mijn zin hier, heb liefde voor de club. Ik heb het leuk met de jongens. We hopen dat we een goede tweede seizoenshelft gaan draaien, daar heb ik vertrouwen in."

De ambitie spat ervan af bij Drommel, kind van de club. "Ik ben 24, wil graag hogerop. Het is mijn zevende seizoen bij Twente. Ik heb ambities, wil verder. Ik werk jaren keihard en de laatste jaren werd het steeds stabieler. Dan verdien je misschien wel een stap."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Drommel klaar voor een stap hogerop?

Ja, zeker weten!
85%
Nee, hij kan beter bij Twente blijven
15%
(1615 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws