Meer informatie over Feyenoord-documentaire: 'Advocaat viel uit tegen Petrovic'

Meer informatie over Feyenoord-documentaire: 'Advocaat viel uit tegen Petrovic'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 21:34ma 25-01-2021 om 21:34

Disney+ gaat de documentaire over Feyenoord medio mei uitzenden, aldus Chris Woerts bij Veronica Inside. Volgens de sportmarketeer liggen er al interessante beelden op de plank, maar is niet duidelijk of alles de serie gaat halen.

In september werd bekend dat Disney+ een exclusieve documentaire maakt over het reilen en zeilen binnen Feyenoord. Daar krijgt de club om en nabij de drie miljoen euro voor. "Disney + gaat de serie medio mei uitzenden. Het zijn zes afleveringen, waarin Dickie (Advocaat, red.) toch wel centraal staat", zegt Woerts.

"Er is een discussie binnen de club, want er is altijd iemand die vetorecht heeft. De club kan vetorecht uitspreken, maar ook de producent of de zender. Er is één scene waarin Dick ontzettende ruzie krijgt met Petrovic (assistent, red.). Ik ben benieuwd of die de eindstreep gaat halen. Dat is gebeurd tijdens een wedstrijd, in de kleedkamer. Ik denk dat het ze het oneens waren over wat er in de rust moest gebeuren. Dick viel erg uit tegen Petrovic. Alles wordt gefilmd. Ook in de trainerskamer van Advocaat hangen camera's."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws