'Ik wil het liefst elke minuut spelen bij PSV, maar heb respect voor de trainer'

'Ik wil het liefst elke minuut spelen bij PSV, maar heb respect voor de trainer'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 11:40wo 27-01-2021 om 11:40

Mauro Júnior was dinsdagavond goud waard voor PSV: in het kwartier dat hij kreeg van plaatsvervangend trainer Lars Kornetka was de Braziliaan goed voor een goal en assist, waarmee hij FC Emmen de das omdeed (0-2). Mauro is blij dat hij belangrijk kon zijn.

"Het was mijn avond", lachte Mauro na afloop tegenover het Eindhovens Dagblad. De 21-jarige Braziliaan moet zich dit seizoen tevreden stellen met voornamelijk invalbeurten. "Ik wil het liefst elke minuut spelen, maar ik heb respect voor de trainer. Hij maakt de beslissingen. Als ik op de bank zit, denk ik altijd dat ik iets kan doen om de wedstrijd te veranderen. Ik was blij om het team te helpen."

Mauro blijft ondertussen hard werken. PSV neemt het zondag op tegen Feyenoord. "Ik weet het niet", zegt hij over een mogelijke basisplaats in De Kuip. "We hebben nog een paar dagen om richting dat duel te werken. Ik wil het liefst alles spelen. We zitten in een moeilijke situatie, maar we hebben nog steeds genoeg goede spelers. Ook de jonge spelers die nu aansluiten zijn belangrijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws