'VVV slaat Engels bod op Giakoumakis af en wil zelf nog twee versterkingen'

'VVV slaat Engels bod op Giakoumakis af en wil zelf nog twee versterkingen'

01-02-2021 17:43
38

Eredivisie-sensatie Giorgos Giakoumakis blijft voor 99,99 procent zeker bij VVV-Venlo. Dat vertelt manager voetbal Stan Valckx aan Voetbal International. De Limburgers wezen een bod uit Engeland voor het Griekse fenomeen af.

Volgens VI werd de afgelopen dagen uit een aantal landen bij VVV en de zaakwaarnemer van Giakoumakis gehengeld. Een club uit het Championship bracht een bod uit, maar zowel de Limburgers als de spits vonden dat niet interessant genoeg. "Hij wil zelf in Nederland blijven", weet Valckx, die daar maar wat blij mee is. "Dat had vanaf het begin onze voorkeur. We gaan ervan uit dat er na dit seizoen iets heel moois gaat komen voor Jako. En voor VVV."

VVV wil zich zelf nog wel roeren voor het verstrijken van de transferdeadline maandag. De nummer veertien van de Eredivisie hoopt op een dynamische middenvelder nu Evert Linthorst naar de Verenigde Arabische Emiraten is vertrokken. Volgens De Limburger is Achraf El Bouchataoui van Feyenoord daarvoor in beeld. VI meldt dat ook Stade Reims-buitenspeler Anastasios Donis (24) op het lijstje staat in De Koel. 

Donis is de jongere broer van Christos Donis, die eerder door VVV al werd gehuurd van Ascoli.