Nordsjaelland blij met 'unieke kans' door goede relatie met Ajax

Nordsjaelland blij met 'unieke kans' door goede relatie met Ajax

02-02-2021 14:13
58

FC Nordsjaelland is in zijn nopjes met de 'unieke kans' om Victor Jensen op huurbasis over te nemen van Ajax. Technisch directeur Mikkel Hemmersam van de Denen roemt de warme banden met Amsterdam.

"Wij hebben een selectie met veel opwindende spelers die veel potentieel hebben, maar we kregen door onze goede relatie met Ajax de unieke kans om Victor Jensen dit seizoen te huren", vertelt Hemmersam op de website van Nordsjaelland. "Daardoor zijn we nog sterker geworden voor de belangrijke duels van de komende maanden."

"We zijn ervan overtuigd dat Victor met zijn speelstijl, ambitieuze persoonlijkheid en visie op het voetbal heel goed bij ons past. Hij zal vanaf dag één voor meer concurrentie zorgen in het aanvallende gedeelte van het team. We zijn verheugd dat Victor kansen ziet bij onze club en net zo graag naar ons wilde komen als andersom."

Ajax was ook met Nordsjaelland in gesprek over een transfer van Kamaldeen Sulemana, maar hij bleek deze transferperiode nog niet haalbaar. Afgelopen zomer namen de Amsterdammers al wel Mohammed Kudus van de Denen over.