Wehrmann wil wedstrijden spelen en gaat op huurbasis naar Zwitserland

Wehrmann wil wedstrijden spelen en gaat op huurbasis naar Zwitserland

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2021 om 17:26wo 03-02-2021 om 17:26

Laatste update: woensdag 3 februari 2021 om 21:23wo 03-02-2021 om 21:23

Feyenoorder Jordy Wehrmann maakt het seizoen af in Zwitserland. De middenvelder van de Rotterdammers vertrekt op huurbasis naar FC Luzern.

Wehrmann kwam onder Dick Advocaat nauwelijks aan spelen toe en krijgt van de club de mogelijkheid om elders speelminuten te maken. Technisch directeur Frank Arnesen is blij voor de 21-jarige middenvelder. "Een mooi avontuur voor Jordy", stelt Arnesen op de website van de Rotterdammers.

Wehrmann werd door Advocaat vooral gebruikt als invaller in de absolute slotfase. "Voor een getalenteerde hardwerkende middenvelder als Jordy is het echter goed om nog meer wedstrijden te spelen en daarin zijn kwaliteiten te laten gelden. Daar krijgt hij de kans voor in Luzern", licht Arnesen de verhuurperiode toe.

De 21-jarige Wehrmann kwam op zijn zevende de Feyenoord Academy binnen en doorliep alle jeugdelftallen van de Rotterdamse club. Sinds afgelopen zomer maakt Wehrmann deel uit van Feyenoord Onder 21, maar door de coronacrisis maakte de middenvelder op uitnodiging de overstap naar de eerste selectie van Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws