Ajax-debutant Idrissi reageert op Franse lofuiting: 'Gaan we zeker voor'

Ajax-debutant Idrissi reageert op Franse lofuiting: 'Gaan we zeker voor'

19-02-2021 21:14 Laatste update: 21:44
44

Oussama Idrissi maakte donderdagavond tegen Lille OSC zijn debuut voor Ajax. Hij is daar blij mee en hoopt aankomende maanden nog veel meer te spelen. Idrissi wordt gehuurd van Sevilla.

Idrissi werd van stal gehaald om een 0-1 achterstand te repareren tegen Lille. "Ik was ready om het team te helpen. Uiteindelijk werd ik er in de 82e minuut ingebracht. Als je er als aanvaller inkomt met een 0-1 achterstand, weet je dat je alles moet doen om het team te helpen om gelijk te komen", zegt Idrissi tegen Ajax TV. "Er gaat maar één ding door je hoofd: proberen te winnen. Dat is gelukt. Dat ik daar onderdeel van heb mogen zijn, geeft een goed gevoel."

De Franse media zijn lyrisch over de prestatie van Ajax en sluiten niet uit dat Ajax de Europa League wint. "Je bent altijd een potentiële winnaar als je goed voetbal speelt en in zo'n competitie zit", reageert Idrissi. "We hebben alle ingrediënten om heel ver te komen in het toernooi. En daar gaan we absoluut voor. Maar iedere tegenstander is anders. Er zitten goede ploegen tussen."