Ihattaren en Schmidt 'op ramkoers': 'Kan je wel uittekenen wat er gaat gebeuren'

Ihattaren en Schmidt 'op ramkoers': 'Kan je wel uittekenen wat er gaat gebeuren'

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 12:02zo 28-02-2021 om 12:02

Arnold Bruggink ziet dat Mohamed Ihattaren en PSV op ramkoers liggen. De ESPN-analist kijkt naar de toekomst van de PSV-middenvelder, die zijn contract bij de club nog niet verlengd heeft. Bruggink is duidelijk over de situatie van Ihattaren, die tegen Ajax niet bij de PSV-selectie lijkt te zitten.

Het nieuws dat Roger Schmidt en Ihattaren met elkaar in de clinch zouden liggen, heeft inmiddels ook Bruggink bereikt. Ihattaren zou daarnaast niet aanwezig zijn geweest bij de afsluitende training van de Eindhovenaren. "Dan kan je ervan uitgaan dat hij niet bij de selectie zit", stelt Bruggink bij ESPN. "Bij een trainer met een bepaalde filosofie moet je een manier zien te vinden om daar mee om te gaan."

Bruggink kijkt alvast vooruit op de verdere carrière van Ihattaren. "Nu clasht het. Voor Ihattaren is één ding belangrijk: hij moet verder met zijn carrière. Hij gaat in zijn voetballeven nog wel meerdere trainers tegenkomen die een arm om zijn schouder leggen. Hij moet een manier zien te vinden om het beste uit zichzelf te halen."

Ihattaren ligt in ieder geval op ramkoers met Schmidt, stelt Bruggink. "Daar lijkt het wel op. Het contract dat op de achtergrond al een jaar speelt... Dan kan je het wel uittekenen hoe dat gaat, denk ik."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws