Diario SPORT: Barça hoopt op Neymar en denkt serieus na over ruildeal met PSG

Diario SPORT: Barça hoopt op Neymar en denkt serieus na over ruildeal met PSG

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 19:12di 06-04-2021 om 19:12

FC Barcelona mag stiekem blijven hopen op de komst van Neymar, nu de Braziliaan de gesprekken met Paris Saint-Germain heeft stilgelegd. Neymar wil in de nabije toekomst naar verluidt weer samenspelen met Lionel Messi. Diario SPORT weet dat er twee mogelijke scenario's zijn voor het Barcelona van Ronald Koeman.

Het contract van Neymar in Parijs loopt nog door tot de zomer van 2022, maar wil de club nog wat aan de aanvaller verdienen dan zal hij in de zomerse transferperiode verkocht moeten worden. Paris Saint-Germain denkt aan een bedrag van 150 miljoen euro, maar dat is vanwege de financiële situatie van Barcelona op dit moment geen optie.

Diario SPORT geeft aan dat Barcelona hoopt Neymar terug te halen naar Camp Nou, maar daarvoor heeft het 'slechts' twee mogelijke scenario's. De eerste optie: een jaar wachten totdat Neymar uit zijn contract loopt. Of de tweede optie: de Braziliaan betrekken in een ruildeal. Volgens SPORT wil Barça Antoine Griezmann of Ousmane Dembélé graag ruilen, zodat Neymar terug kan keren.

De contracten van Griezmann en Dembélé in Barcelona lopen, net als het contract van Neymar in Parijs, in de zomer van 2022 af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws