Breaking news

Koeman wint eerste prijs met Barcelona dankzij excellerende Frenkie de Jong

Ten Hag lovend: 'Manier waarop hij naar voetbal kijkt, daar hou ik van'

Ten Hag lovend: 'Manier waarop hij naar voetbal kijkt, daar hou ik van'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 18:50wo 07-04-2021 om 18:50

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 20:53wo 07-04-2021 om 20:53

Erik ten Hag is lovend over AS Roma-trainer Paulo Fonseca. De oefenmeester van de Romeinen moet naar verluidt vrezen voor zijn baan, maar desondanks vindt Ten Hag hem een 'fantastische' coach.

"Fonseca is een fantastische coach", vertelt Ten Hag in gesprek met Sky Sports Italia over de oefenmeester van Roma. "Hij wil niet alleen winnen, hij wil dat ook op een bepaalde manier doen. De manier waarop hij naar voetbal kijkt en hoe hij het publiek wil vermaken; daar hou ik echt van."

Fonseca ligt volgens Italiaanse media onder vuur bij AS Roma. Er zouden interne spanningen bestaan binnen de selectie van de Giallorossi door Fonseca. Veel spelers lijken bijvoorbeeld niet tevreden met de trainingen die de oefenmeester verzorgd. Sommige spelers zouden uit onvrede zelfs buiten de club om extra trainen. In de competitie staat Roma er ook niet goed voor: de club staat zevende in de Serie A. Die positie geeft recht op een Conference League-ticket, terwijl Roma de uitgesproken ambitie heeft om deel te nemen aan de Champions League. Donderdagavond gaat het duel tussen Ajax en Roma van start in de Johan Cruijff Arena.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws