Vitesse-trainer Letsch lyrisch: 'Is er zo een die kunststukjes laat zien op veld'

Vitesse-trainer Letsch lyrisch: 'Is er zo een die kunststukjes laat zien op veld'

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 09:05vr 09-04-2021 om 09:05

Vitesse-trainer Thomas Letsch is in zijn hoofd nog niet met de bekerfinale tegen Ajax bezig. Vrijdagavond wacht ADO Den Haag, pas daarna gaat de focus op de tegenstander uit Amsterdam. Letsch looft daarnaast een van zijn smaakmakers, Oussama Tannane.

Volgende week zondag staat de bekerfinale tussen Vitesse en Ajax op het programma. Een mooi affiche, maar bij Letsch ligt de focus nog volledig op ADO. "Natuurlijk is de bekerfinale heel belangrijk voor ons. Daar verheugen we ons op. Maar we hebben een hele lange week", vertelt hij in gesprek met de NOS. "We spelen vrijdag en dan die zondag, dus tijd genoeg om ons voor te bereiden. We willen het maximale uit die twee wedstrijden halen, dus ik denk niet dat de bekerfinale al te veel in de hoofden zit. Nu eerst ADO en pas vanaf vrijdagavond 22.00 uur richten we ons op Ajax."

Letsch wordt dit seizoen geprezen, omdat hij het maximale uit het Vitesse-elftal weet te halen. Ook uit de 'lastige jongens'. "Je hebt die individuele artiesten nodig", aldus Letsch. "Oussama is er zo een die kunststukjes laat zien op het veld. Maar er zijn ook harde werkers nodig, die het vuile werk opknappen. Die mengeling hebben we en daarom moet iedereen in het kader van het team zijn rol vervullen. Volgens mij hebben we een goede basis."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws