De Mos wijst bij PSV-deal Drommel naar Scherpen: 'PSV geen sociale werkplaats'

De Mos wijst bij PSV-deal Drommel naar Scherpen: 'PSV geen sociale werkplaats'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 12:43ma 12-04-2021 om 12:43

Aad de Mos weet niet of Joël Drommel een succes gaat worden bij PSV. De Eindhovense club staat op het punt de 24-jarige doelman van FC Twente te contracteren.

"Afwachten", reageert De Mos bij het Eindhovens Dagblad. De stap van een Eredivisie-middenmoter naar een topclub is groot, weet de oud-trainer. "Als je overkomt van een kleinere club, sta je onder druk. Bij PSV moet je voor het kampioenschap spelen."

"Een blunder wordt dan ook tien keer uitvergroot. Daar weten we sinds een week weer alles van", vervolgt De Mos, die refereert aan de ketser van Kjell Scherpen in de Europa League-kwartfinale tegen AS Roma.

De Mos is benieuwd naar de verrichtingen van Drommel bij PSV. "Het wordt andere koek. Bij Twente mag je gewoon tien keer achter elkaar verliezen. Na ADO is het volgens mij de minst presterende ploeg van de Eredivisie... PSV is geen sociale werkplaats. Je moet kunnen leveren."

Drommel ondergaat maandag een medische keuring bij PSV en zal later deze week zijn handtekening onder een vijfjarig contract zetten. Met de transfer is naar verluidt 3,5 miljoen euro gemoeid.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws