Bijlow toch onzeker voor cruciaal duel met Vitesse: 'Is blijkbaar wel pijnlijk'

Bijlow toch onzeker voor cruciaal duel met Vitesse: 'Is blijkbaar wel pijnlijk'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 18:31ma 12-04-2021 om 18:31

Het is nog allerminst zeker of Feyenoord over twee weken kan beschikken over Justin Bijlow. De keeper, die in de slotfase van de uitwedstrijd bij FC Utrecht (1-2) uitviel met een blessure, heeft meer pijn dan in eerste instantie werd verwacht.

Feyenoord speelt over twee weken de cruciale competitiewedstrijd tegen Vitesse, waarin het de vierde plaats over kan nemen van de Arnhemmers. De mogelijkheid bestaat dat Bijlow dan niet van de partij zal zijn. Bart Nolles, journalist van RTV Rijnmond, informeerde bij de Rotterdammers naar het welzijn van de doelman.

Hij kreeg te horen dat er toch nog onduidelijkheid bestaat over het al dan niet kunnen meespelen van BIjlow tegen Vitesse. "Het is blijkbaar toch wel pijnlijk", laat hij weten tijdens FC Rijnmond. "Of hij daadwerkelijk kan spelen, is nog lang niet zeker."

De keeper ging in de slotfase van de gewonnen wedstrijd bij FC Utrecht met een van pijn vertrokken gezicht naar de kant na een botsing met Gyrano Kerk. Na afloop liet Bijlow nog weten dat de schade wel meeviel en dat hij gewoon weer kon lopen, maar het lijkt er dus op dat de situatie toch ernstiger is dan men in Rotterdam-Zuid hoopt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws