Milner lijnrecht tegenover werkgever Liverpool: 'Ik hoop dat het niet doorgaat'

Milner lijnrecht tegenover werkgever Liverpool: 'Ik hoop dat het niet doorgaat'

Gepubliceerd: dinsdag 20 april 2021 om 07:33di 20-04-2021 om 07:33

Leeds United-aanvaller Patrick Bamford toont zich een tegenstander van de Super League, maar hij is wel verrast door de felle reacties. De 27-jarige Engelsman wijst daarbij op het racisme-debat.

"Het is opmerkelijk. Ik kan niet goed begrijpen dat er zó veel rumoer is zodra er iemand in z'n portemonnee wordt geraakt", zegt Bamford bij Sky Sports. "Jammer genoeg is dat niet het geval bij alle andere dingen die misgaan, zoals racisme. Uiteindelijk is het voetbal voor de fans, zonder hen zijn heel veel clubs niets waard. Voetbal is voor de fans, laten we proberen om dat zo te houden."

Na het 1-1 gelijkspel tussen Leeds United en Liverpool gaf ook James Milner zijn mening over de Super League. "Er zijn veel vragen. Mijn persoonlijke mening is dat ik deze plannen niets vind en hoop dat het niet doorgaat. Waarom niet? Om de bekende redenen. Ik kan alleen maar bedenken wat er allemaal precies over is gezegd in de afgelopen 24 uur, maar ik ben het wel eens met het grootste deel van die argumenten, denk ik."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws