Transfer voor Dumfries 'volkomen logisch': 'Financieel voor hem en PSV prima stap'

Transfer voor Dumfries 'volkomen logisch': 'Financieel voor hem en PSV prima stap'

30-04-2021 08:34
81

Denzel Dumfries is klaar voor een stap hogerop. Voormalig voorzitters van sc Heerenveen en Sparta Rotterdam, Riemer van der Velde en Rob Westerhof, stellen dat het voor PSV én voor Dumfries tijd is voor een transfer.

Dat Dumfries de laatste drie seizoenen bij PSV nauwelijks wedstrijden miste, verbaast Van der Velde niet. "Ook bij ons was hij niet kapot te krijgen en je zag hem met de week soms beter worden", vertelt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "In Eindhoven heeft hij nog een stap vooruit gezet en tegenwoordig is Denzel op snelheid aan de zijkant bijna niet meer te pakken."

Hier is Westerhof het mee eens. De voormalig Sparta-voorzitter denkt dat Dumfries klaar is voor een transfer. "Of hij naar bijvoorbeeld de Premier League kan? Ik zou het volkomen logisch vinden. Hij is 25, A-international, heeft zich drie jaar in de basis bij PSV bewezen en spelers gaan dan op een gegeven moment naar een hoger niveau. Ook financieel zal het voor hem en PSV een prima stap zijn", sluit Westerhof af.