LIVE-discussie: Pröpper waagt tweede poging voor rentree, Giakoumakis weer terug

LIVE-discussie: Pröpper waagt tweede poging voor rentree, Giakoumakis weer terug

01-05-2021 16:00 Laatste update: 16:19
17

Heracles Almelo en VVV-Venlo kunnen zaterdagmiddag allebei weer een beroep doen op hun steunpilaren. Bij Heracles is aanvoerder Robin Pröpper terug van een blessure, terwijl topscorer Giorgos Giakoumakis bij VVV weer in de basis start na een schorsing.

Bij Heracles keert captain Pröpper terug in de basis na een absentie van een aantal duels. Vorige week leek de 27-jarige stopper tegen FC Emmen (3-1 verlies) zijn rentree in de basis al te maken, alleen moest hij toen op het laatste moment toch afhaken. Nu gaat Pröpper dus een tweede poging wagen. Voor de rest begint Heracles ongewijzigd aan het duel met VVV. Dat betekent dat ook Rai Vloet, die tegen Emmen nog uitviel met een rugblessure, gewoon vanaf de aftrap zal verschijnen.

Wedden

Meer odds

Bij VVV keert topscorer Giakoumakis terug in de basis, na zijn schorsing wegens te veel gele kaarten. Daardoor begint Jafar Arias op de bank. Trainer Jos Luhukay voert daarnaast nog twee andere wijzigingen door in zijn opstelling, ten opzichte van de verliespartij tegen Sparta. Torino Hunte start als linksbuiten, wat ten koste gaat van Joshua John. Daarnaast neemt Zinédine Machach de positie van Anastasios Donis weer over.

Voor beide ploegen staat er veel op het spel in het Erve Asito. Heracles doet bij een overwinning goede zaken in de strijd om het felbegeerde laatste play-offticket. VVV is inmiddels onder de degradatiestreep beland, waardoor de Venlonaren de punten ook hard nodig hebben.

De Opstellingen:

Heracles: Blaswich; Fadiga, Pröpper, Knoester, Quagliata; Schoofs, Vloet, De La Torre; Lunding, Bakis, Burgzorg.

VVV: Kirschbaum; Pachonik, Da Graca, Dekker, Guwara; Post, Van Crooij, Machach; Roemer, Giakoumakis, Hunte.