'Ik ben gelukkig bij Feyenoord. Wat er ook gebeurt, het is goed'

'Ik ben gelukkig bij Feyenoord. Wat er ook gebeurt, het is goed'

20-05-2021 06:49
98

Nicolai Jörgensen weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De spits van Feyenoord vertrekt na vijf seizoenen mogelijk naar het buitenland, al ligt een langer verlijf ook nog op tafel. 

Jörgensen valt dit seizoen regelmatig buiten de boot, al stond hij woensdag tegen Sparta in de basis. Waar de Deen volgend seizoen speelt, is nog niet duidelijk. "Ik heb nog niet de kans gekregen om er over na te denken", zegt Jörgensen tegen ESPN.

"Ik bereid me iedere wedstrijd voor alsof ik ga spelen en nu speel ik, dus neem ik het per wedstrijd. In de zomer zien we wel wat Feyenoord denkt. Ik heb nog niet met de nieuwe trainer (Arne Slot, red.) gesproken, ik denk dat dat gebeurt als het seizoen is afgelopen", vervolgt hij.

Een voorkeur lijkt Jörgensen niet te hebben. "Ik sta er nog open in. Ik ben gelukkig hier. Wat er ook gebeurt, het is goed. Ik speel hier nu vijf jaar en ben hier gelukkig. Als ik blijf, geen probleem, maar als het voor Feyenoord beter is om een frisse kracht te brengen, is dat ook goed."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!