Van de Looi streept drietal weg: Lang, Zeefuik en Reis vallen af bij Jong Oranje

Van de Looi streept drietal weg: Lang, Zeefuik en Reis vallen af bij Jong Oranje

24-05-2021 11:02 Laatste update: 11:23
234

Noa Lang, Deyovaisio Zeefuik en Ludovit Reis missen de rest van het EK met Jong Oranje. Dat bevestigt de KNVB. Kaj Sierhuis en Mats Knoester zijn hun vervangers.

Zeefuik (Hertha BSC) en de veelbesproken Lang (Club Brugge) zijn niet wedstrijdfit, terwijl Reis op 27 en 30 mei nog verplichtingen heeft met zijn club VfL Osnabrück. Sierhuis en Knoester, die onder contract staan bij respectievelijk Stade Reims en Heracles Almelo, nemen hun plek in.

Jong Oranje start de voorbereiding op de kwartfinale van het EK met 22 spelers. Komende maandag om 18.00 uur is Jong Frankrijk de tegenstander. De selectie van bondscoach Erwin van de Looi plaatste zich in maart in een EK-groep met Roemenië, Duitsland en Hongarije als groepshoofd voor de kwartfinale.

Als Jong Oranje stunt tegen Frankrijk, spelen de Nederlandse talenten tegen de winnaar van Denemarken - Duitsland. Deze wedstrijd wordt op woensdag 3 juni om 21.00 uur gespeeld in Székesfehérvár. De finale staat voor zaterdag 6 juni op het menu. Mogelijke tegenstanders: Spanje, Kroatië, Portugal en Italië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie