Mutaties in Feyenoord-staf: Rotterdammers maken melding van meerdere vertrekkers

Mutaties in Feyenoord-staf: Rotterdammers maken melding van meerdere vertrekkers

24-05-2021 16:38
33

'Hoofd performance' Rick Cost vertrekt definitief bij Feyenoord. Hij gaat aan de slag bij de voetbalbond van de Verenigde Staten en wordt opgevolgd door de Belg Ruben Peeters. Het hing al een tijdje in de lucht dat Cost zou vertrekken uit Rotterdam én dat Peeters hem zou vervangen.

Via de clubkanalen maakt Feyenoord bekend dat de verwisseling van 'hoofd performance' officieel is. Peeters komt over van KRC Genk, waar hij werkzaam was bij het eerste elftal. Ook gaat Dennis van der Ree volgend seizoen aan de slag als video-analist, waardoor Etienne Shew-Atjon weer werkzaam zal zijn bij de jeugdopleiding van Feyenoord.

De Rotterdamse club maakt ook bekend dat materiaalman Ruud Disser, clubarts Casper van Eijck, fysieke trainer Bas van Bentum en teammanager Bas van Noortwijk vertrekken. Er werd maandag op het trainingscomplex afscheid genomen van het viertal, net als van de afzwaaiende Eric Botteghin en Ramón ten Hove.

Voor Feyenoord zit het seizoen er pas sinds zondagmiddag op. De stadionclub won toen in de finale van de play-offs van FC Utrecht. Feyenoord heeft zich daarmee verzekerd van deelname aan de voorrondes van de nieuwe Conference League.