Suárez haalt uit: 'Ik zag dat Koeman geen persoonlijkheid had'

Suárez haalt uit: 'Ik zag dat Koeman geen persoonlijkheid had'

25-05-2021 06:55 Laatste update: 09:46
116

Luis Suárez heeft opnieuw hard uitgehaald naar FC Barcelona. De 34-jarige Uruguayaan richt zijn pijlen specifiek op oud-voorzitter Josep Maria Bartomeu én trainer Ronald Koeman.

Suárez veroverde zaterdag de landstitel met Atlético Madrid. De oud-Ajacied maakt van de gelegenheid gebruik om Barça een flinke trap na te geven. "Wie mij slecht heeft behandeld? Ten eerste de voorzitter, die alles in de media zei in plaats mij persoonlijk te vertellen dat hij mij niet wilde", laat hij weten bij El Partidazo de COPE.

Wedden

Meer odds

"Waarom belde hij mij niet?", vervolgt Suárez over Bartomeu. "Op het moment dat ze wilden dat Lionel Messi bleef, belden ze mij om hem te overtuigen. Waarom belden ze nu dan niet? Iemand voelt het als hij niet gewaardeerd wordt door de club."

Ook Koeman krijgt een veeg uit de pan. De spits verwijt de Nederlander een gebrek aan persoonlijkheid. "De woorden van de trainer waren: ze zeiden mij je te vertellen… Koeman liet daarna weten dat als er geen oplossing was, dat hij op mij zou rekenen. Ik zag dat hij geen persoonlijkheid had. Maar goed, de beslissing kwam niet van de coach, het kwam van boven."

Suárez liet zaterdag al weten dat hij zich gekleineerd voelde door Barça. "Ik zal de club altijd dankbaar zijn, maar ze hebben me gebruikt", sluit hij af.