Bliksemtransfer Van de Beek niet aan de orde: 'Compleet gelul, zei hij'

Bliksemtransfer Van de Beek niet aan de orde: 'Compleet gelul, zei hij'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 12:40do 17-06-2021 om 12:40

Het gerucht dat Donny van de Beek zou flirten met FC Barcelona en Arsenal, is 'compleet gelul'. Dat heeft zaakwaarnemer Guido Albers laten weten aan Voetbal International.

Van de Beek heeft een teleurstellend debuutseizoen achter de rug bij Manchester United, maar start binnenkort 'gewoon' aan de voorbereiding in Engeland. Deze week linkten verschillende media uit Spanje en Engeland hem nog aan Barcelona en Arsenal.

Voetbal International informeerde bij de zaakwaarnemer van Van de Beek. "Die zei dat het compleet gelul was", aldus journalist Simon Zwartkruis. "Er is een gesprek geweest met de trainer over het volgende seizoen. Hij moet gewoon snel goed fit worden, zodat hij op dag één de sterke Van de Beek is die ze destijds gekocht hebben. Wat eventueel zou kunnen is dat het achter de rug om van zowel Van de Beek als Albers gebeurt, maar dat denken zij zelf niet."

Van de Beek maakte vorig jaar voor veertig miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United. In zijn eerste seizoen in Engeland speelde hij negentien Premier League-wedstrijden, waarvan slechts vier als basisspeler. Door een liesblessure mist de aanvallende middenvelder het EK.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws