NAC-supporters zijn woest en starten petitie: 'Oprotten met die twee Hagenezen'

NAC-supporters zijn woest en starten petitie: 'Oprotten met die twee Hagenezen'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 13:15do 17-06-2021 om 13:15

Laatste update: donderdag 17 juni 2021 om 14:55do 17-06-2021 om 14:55

Supporters van NAC Breda laten het er niet bij zitten en zijn een petitie gestart om clubicoon Ton Lokhoff terug te krijgen. Lokhoff (62) stapte woensdag op na aanhoudende onrust binnen de club. Hij vindt dat hij zijn taken niet meer goed kan uitvoeren.

Dat 'Mister NAC' Lokhoff al na twee maanden opstapt, is tegen het zere been van de supporters, die al lang klaar zijn met de onrust binnen hun geliefde club. Zij zien liever hoofdtrainer Maurice Steijn en algemeen directeur Mattijs Manders vertrekken. 

Supporters van NAC hebben de buik vol van de situatie en zijn een petitie gestart om Lokhoff te behouden voor de club. Op het moment van schrijven is deze 2177 keer ondertekend. Supporters die de petitie tekenen kunnen een toelichting meegeven. 'Oprotten met die twee Hagenezen, ik accepteer het niet dat onze club kapot wordt gemaakt', schrijft een supporter, die doelt op het ADO-verleden van Steijn en Manders.

'Het vertrek van Ton Lokhoff is onacceptabel! Manders & Steijn eruit! Met z'n afbraakvoetbal! Opbouwen weer, desnoods vanuit de krochten van de Keuken Kampioen Divisie, maar met echte, integere clubmensen!', schrijft een ander.

Sjoerd Mossou is naast journalist van het Algemeen Dagblad ook fervent NAC-supporter. Hij is woest door wat er gebeurd is, geeft hij aan bij Omroep Brabant. "Gisteren werd ik echt overvallen door woede. Door een gevoel van: dit is de grens. Een 100 procent integere clubman als Ton Lokhoff zo slinks laten sneuvelen, kan gewoon niet. Onder geen enkele voorwaarde. Ik heb me nog nooit voor NAC geschaamd. Nu wel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws